diumenge, 30 d’agost del 2009

Korgenevskaya 7105m - final 1ª part


La veritat és que després de tornar del Korgenevskaya no tinc gaires ganes d'escriure res d'aquesta expedició, i no només pel fet de no haver pogut fer cim, sinó per la manera com no l'hem pogut fer, per tant faré quatre anotacions, alguna foto i més endavant ja penjaré per aquí un 'informe' amb informació que pugui ser útil per algú que s'hi vulgui apropar algun any.

A part dels mals moments ara només recordaré alguns dels bons: els emocionants vols en helicòpter per arribar al Camp Base, i sobretot per sortir-ne ja de nit i sense visió nocturna del pilot, ni GPS, ni res. Les vistes del Pic Comunisme sempre allà al davant. 'L'adopció temporal' per part del Xabier i el Matías, moltes gràcies. Els bons consells del carles i el David, la força dels bascos, quin parell!!. El cim del Boroviev (que també vam pujar a algun lloc, eh!?). Les partides de tenis-taula. Les dutxes d'aigua calenta i la sauna. Les cervesetes i els pinxos a l'òpera de Dushanbe. I segur que me'n deixo molts més.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ei hola, sóc el david. em sap molt greu que no hagueu pogut fer cim. jo estava convençut que ja el tenieu a la butxaca !!! que us va passar? problemes tambe amb l'helicòpter? suposo que vosaltres esteu tots bé. espero impacient llegir la crònica al teu blog. bona sort i ànims.

david. dvdboix@hotmail.com

Anònim ha dit...

Eix, aviam si quedem alguna dia amb tota la troupe de Calaf, i ens fas una explicació detallada de tot!
Em fèies patir!

Pitxanga enfriada

Anònim ha dit...

Hola Albert, que sorpresa recibir tu mensaje, ¿nada mas que han pasado 10 añitos desde la Expedición a Bolivia?, como pasa el tiempo. Ya vemos que tú también le das fuerte al monte, ¿sigues en contacto con el resto del equipo de Bolivia?
Un abrazo
Isa y Nico