diumenge, 2 de maig del 2010

Serrat Voltor - Gallina Pelada

Com les previsions de temps no eren gens bones per aquest cap de setmana, decidim fer alguna cosa senzilla i que no suposi gaire desplaçament. Decidim anar cap a la Serra d'Ensija, amb força neu en tot el seu vessant nord.

Pel Torrent de les Llobateres, tot amb neu, anem pujant fins arribar al cim del Serrat Voltor. Des d'aquí podem veure la llarga carena que ens espera fins al cap de la Gallina Pelada, passant per la Creu de Ferro. En cas que el temps es compliqués, que no ho semblava pas a aquella hora, ràpidament podem baixar cap a la zona del refugi i d'allà a la carretera.
Després d'esmorzar al cim i sense problema anem seguim el llom mentre el cel es va tapant i sentim alguns trons. Quan arribem al cim de la Gallina Pelada, el cel ja s'ha tancat del tot i decidim baixar directament cap al cotxe passant pel refugi i per la Font Freda. Deixem per un altre dia una continuació del camí que sembla que te algun tram de grimpada.I ho acabem de celebrar amb un bon dinar... que no es digui que tot és caminar.