divendres, 27 de maig del 2011

VERGONYA

Avui a les 19h a Plaça Catalunya.

Veient aquest video, és el que acabo de sentir.


Vergonya de la policia que tenim (tot i que això ja fa temps que ho tenia). De la prepotència que demostren dia rere dia, de la xuleria dels seus caps militars i polítics (Puig's, Saures...). I encara ens volen fer creure que són la nostra, per això anava millor la nazi-onal o la guardia civil
Vergonya per uns polítics que perden el cul per un partit de futbol i aprofiten aquesta excusa per repartir llenya als que no van al seu rotllo.

Felicitats 'mossets' seguiu fent amics!!

2 comentaris:

Roc ha dit...

Una vergonya és que per cent putos vagos que no fan res en tot el dia ens tinguem que empassar la resta de gent la merda que deixen.Aixó és una ciutat.Que se´n vagin de colónies.
Ja està bé de capullades,a treballar i després que es queixin no al revés.
Roc

Albert ha dit...

Avui en dia la gent fa el que li dóna la gana, que per això estem en una democràcia, o això diuen. Potser a aquella hora no han d'estar a la feina, potser...

El que és una vergonya és que deu mil (o més) 'putos' aficionats d'un equip de futbol ho enmerdin tot el dissabte al vespre i jo ho hagi de pagar.
Sí senyor, a treballar i a pagar i a callar, i gràcies que puguin viure!! (i si de pas els cauen unes quantes òsties... doncs a entomar-les amb alegria)