dimarts, 6 de desembre del 2011

La neu pot esperar...

... bàsicament perquè encara no ha nevat (gairebé) res i en llocs molt concrets (Ull de Ter). Així que em dedico a 'caminadetes' i bicicleta.
El cap de setmana va ser molt profitós. Dissabte vam estar per la Serra de l'Obac fent un itinerari força llarg i anant a alguns llocs que no hi havia estat mai, entre ells, el turó de Castellsapera. A més ens va fer molta il·lusió perquè vam trobar el nostre primer geocatxé i perquè sen's va 'aparèixer' l'espectre de Broken; un fenòmen meteorològic difícil de veure per les nostres terres el Vallès (la teva ombra es projecta a la boira i queda envoltada per un arc de Sant martí). El moment va ser molt fugaç i quasi no el vaig poder ni retratar.
Diumenge anem amb la bici fins la Creu de l'Aregall. Va estar bé sobretot per canviar de llocs i descobrir zones noves.

I, allargant el cap de setmana, avui hem estat per Montserrat fent una travessa, uns quants catxés més i esperant a que passi demà per tornar-hi... a fer més sortides, vull dir.

2 comentaris:

Yáiza ha dit...

Això sí que és anar amunt i avall... no pares (pareu), eh!

Fer geocaching és mooolt divertit, i n'hi ha per tot arreu! Jo ara estic desentrenada (anar-hi sol no té tanta gràcia), però m'agrada. Per Rubí també n'hi ha uns quants, algun de molt fàcil i altres no tant.

Ah, i m'ha sorprès molta això de l'efecte Broken, no sabia ni que existia! Ha de ser curiós, trobar-s'hi.

Au, que vagi bé el que queda de "pont" trescant per les muntanyes!

Albert ha dit...

Sí que és divertit, sí... i també una mica adictiu.
A veure si quan tornes de la Gàlia anem a fer-ne uns quants

L'efecte de Broken és difícil de veure perquè es dóna en condicions de meteo una mica especials. Antigament s'associava a desgràcies i coses rares... però ara ja no, per sort.

Que vagi bé!!