dilluns, 11 de febrer del 2008

Montardo

Aquest cap de setmana i després de veure les fotos que em va enviar l'Isaac de la zona, vaig enganyar al Pau per anar cap a La Restanca, i al final se'ns hi va ajuntar el Toni.
El dissabte vam sortir de Rubí i cap a la Vall d'Aran, no sense parar a esmorzar al Portal i comprar coca a Tolva. Vam pujar sense problema fins l'aparcament i d'allà al Refugi de la Restanca. Hi vam pujar per la pala, per evitar el bosc, i vam haver de parar algun cop perquè se'ns feien uns pans de neu bestials. Ens instal·lem al refugi i per la tarda pugem fins l'Estany de Mar a fer un tomb i gaudir d'una baixada que es presentava bona i que va ser immillorable.
Sopar ben d'hora i a dormir ben acompanyats 'sonorament'.

Pel matí enfilem cap al Montardo i no sense algun petit problema fem cim, gaudim una estona de les vistes i de l'estat que presesnta el Pirineu, bastant escàs de neu a la Vall d'Aran i sembla que amb una mica més cap al sud, i preparem la baixada, que farem per una pala més directa però que ens obligarà a remuntar un tros per poder seguir fins al refugi. La neu era transformada als llocs on picava el sol i pols perfecta als llocs d'ombra.Quan hi arribem recollim els trastos, veiem com aterra l'helicòpter per evacuar un esquiador que s'havia fet mal i cap avall com podem fins la pista, ja que la quantitat de neu no permetia gaires filigranes.

Molt bon cap de setmana si no hagués sigut que a l'arribada al cotxe em va començar a fer mal un genoll i arar estic a casa 'fent repòs' durant uns dies.

Si voleu veure més fotos feu clic aquí.(gentilesa del Pau)

Només afegiré aquesta foto del cim... què li passa al Toni?