dimarts, 6 d’abril del 2010

Alps de Lyngen - Storhaugen

Dilluns 29 de març

Storhaugen (el gram llom) - 1142m
Després de passar la nit a Djupvik, força bé tot sigui dit, sortim a port i veiem que el dia està més o menys bé, d'aquí no tenim cap ressenya i decidim anar al primer cim que tenim davant. Creuem carrers, la carretera i passem pel costat del cementiri (fent algun comentari sobre la conservació dels cadàvers en aquest lloc). Fins aquí el camí és força planer i ara es comença a enfilar pel típic bosc de bedolls fins la cota 300. Una bona traça ens fa guanyar metres ràpidament. A la cota 700 parem a pendre un te i seguim amunt. Sembla que el dia es tanca i s'obre però molt menys que ahir, això pinta bé.
Al cim treiem pells amb una mica més de tranquilitat que ahir i ens fem fotos amb l'altre grup de catalans. Els primers girs de la baixada són de tempteig... poc després comença la festa: neu pols de somni, girs fins que les cames diuen prou, crits d'emoció, fotos i més fotos, videos... això és un festival. Fins i tot sembla que en sabem...
Tirem de dret fins a la platja, cosa que ens mereixerà una bona 'remada' fins tornar al vaixell. Quan arribem, un somriure de satisfacció es dibuixa a les nostres cares. Només per aquesta baixada ja ha valgut la pena venir.

1-1

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha fotos increibles... volia veure'n una del biodramina man!

Diente Libre

Albert ha dit...

Ja surto en alguna, però del moment biodramina no en vam fer cap. Prou feina teníem a mantenir el tipus, que no podíem ni parlar.
I pel que ens va comentar el capità, allò no era res