dijous, 3 de gener del 2008

Cap d'any

Per 3r cop vam decidir de passar el cap d'any de forma diferent, i després del Marrroc i l'Argentina aquesta vegada ens vam quedar més a prop i vam decidir anar fins al refugi del Mont-Roig, a la vall de Tavascan.
Per arribar-hi vam estar quasi 5 hores per la neu (sort de les raquetes) i enmig d'una borrufada important.Quan ja es feia fosc vam arribar al refugi i ens hi vam instal·larL'endemà vam anar cap al Mont-Roig, però entre que vam sortir tard, la neu i que mig ens vam despitar de ruta no vam poder arribar-hi. Abans que es fes fosc ens vam atansar a veure l'accés a la canal est i vam comprovar que per aquí hi podríem haver anat millor.... un altre cop serà.

Quan es va fer fosc vam estar fent temps fins que la gana va poder amb nosaltres i vam començar a sopar, cap allà a les nou del vespre. Pica-pica, embotits, i com no podia faltar: cava i torrons. També vam fer uns quants xupitos, pocs, i vam anar fent més temps fins que cap a les 22:30 vam decidir anar a dormir i celebrar el cap d'any fent el que estarem fent bona part del 2008: dormir.


Podeu veure els efectes de l'alcohol i l'alçada. La foto on surt l'Olga no és el que sembla.
I abans de marxar vam deixar constància que hi havia anat un del Centre Excursionista de Rubí. La resta (Olga, Isaac, Miquel i JosepMª) són del Centre Excursionista Guissonenc.

4 comentaris:

Anton Vilardell ha dit...

Hola..

Enahorabona per aquest bloc.... ara podrem seguir la teva vida...com el cor de la ciutat ;-)

Ànims que escriure en un bloc costa però és molt interessant.

antonvilardell.blogspot.com

Anònim ha dit...

ui ui ui, no pot ser, he llegit SORT DE LES RAQUETES????? deuen ser el xupitos (no gaires) de cap d'any... A veure si a la propera ja pots venir amb esquís.

T'ha quedat molt xulo!, però segur que encara ho serà més quan ho vagis vestint. Una abraçada i a veure si ho podem repetir cada any.

Per cert, a l'Olga la busquen els de la secreta per liar-la...he he

Siau

Anònim ha dit...

Carai, carai, carai...tu ets l'Albert que encara no te mòbil?
Qui ho hauria de dir que fossis un "Cibermuntayenc".

Des de Banyoles et volia felicitar per la iniciativa i el més important... a veure si fem alguna sortida.

Salut!

Anònim ha dit...

Hola!!! sóc l'olga i per defensar-me diré que jugava amb la cera de les espelmes... res més!!! (esperava aquesta foto en privat!!!!!!!!!)

Me'n deus 1

Això del bolg està molt bé, així t'anirem seguint d'aprop... bandarra!