diumenge, 20 d’abril del 2008

Tossa d'Alp

(i ja en van dos)

Aquest cap de setmana ningú podia sortir i vaig decidir anar el dissabte al Puigllançada. Quan ja hi arribava i després de pujar el darrer tros de la collada amb neu i veure que tot era ben nevat, em va semblar veure aquell color marronet que surt sota la neu quan ja hi és escassa. I vaig decidir encara cap a la Tossa, esperant trobar neu a les pistes de Masella i així, pujar i baixar sense problema.
1ª sorpresa: les pistes encara estan obertes i hi ha força gent. Tot i que a mi em faria una mica de pena esquiar envoltat de color verd.
2ª sorpresa: arribant a dalt, una mica més amunt de la Cova, uns paios es tiren per uns fora pistes molt xulos. Em paro a mirar-los. Al meu costat uns quants comenten que aquell que es tira ara és molt bo en free-ride, que sempre queda primer...(es veu que el coneixien) i la veritat és que fa un salt molt xulo. Llàstima que al caure tota la placa de neu que té a sota se'n va avall cap a una petita pista on també hi havia gent. Quan la neu es va aturar els del costat comenten 'que chulo, que pasada, como mola' i coses per l'estil. Per sort els que hi havia a sota van poder fugir abans que els arribés la neu i al que havia peta la placa se'l van acabar enduent amb llitera. Sort per a ell que estava en 'zona controlada'. Serà molt bo i tot el que vulgueu, però sort que era on era, i més sort encara que no va matar a ningú.
Paios i situacions com aquestes són les que fan que els que anem a muntanya prenent les màximes precaucions acabem pagant els plats trencats dels que no saben on es fiquen.

'Como mola'

FREE TIBET

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo els hi ficaria els esquis amb pals i botes pel cul.

Aquestes actuacions són síntomes d'una infància sense límits.

Anònim ha dit...

snowboard yeaaaah

valles calchakies