dijous, 1 d’octubre de 2009

Rosa dels vents a La Mola de Sant llorenç

L'altre dia vaig pujar a La Mola a estirar una mica les cames i de pas veure la nova rosa dels vents que hi han posat.
No sé quina mania tenen algunes persones/entitats en fer-se notar, i més encara en llocs on el que caldria fer és tot el contrari, intentar passar el més desapercebuts possible.
A dalt de La Mola ja hi havia una rosa dels vents ben maca, petita, discreta, que 'sempre' havia estat allà. Ara uns 'senyors', de Caixa Sabadell, han decidit que com què és el seu 150 aniversari ells, es veu que són 'benefactors' del Parc (Diputació...) i a més l'altra que hi havia també l'havien pagat ells, doncs que treuen la Rosa dels vents 'de sempre' i en posen una de nova, així, amb dos collons!!!
I a les entitats no sen's deixa posar cap placa per res enlloc del Parc, ni baixar el pessebre a l'Avenc de Castellsapera, que es veu que hi ha uns rat-penats que s'estressen, ni equipar vies d'escalada, ni... Però plantar una nova rosa dels vents al cim, cap problema.
Suposo que quan algun altre 'benefactor' fagi anys decidiran treure aquesta i posar-ne una de més gran encara, i així anar fent. Al final una rosa dels vents que envolti tot el monestir seria molt original

Aviam quan dura; l'antiga no tenia cap ratllada, ni pintada,només mostrava algun signe de passar tant de temps dormint al ras, però aquesta és perfecta per seure-hi al damunt, parar-hi la taula i fer el dinar, posar-s'hi d'empeus per ser més alt, fer-hi uns grafitis...

Suposo que no cal que digui que no m'agrada.(em dec estar fent gran)

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Jo també la vaig mig veure. Mig veure perquè com que és tan gran la gent es queda dins la rosa dels vents fent petar la xerrada.

JordiPuig ha dit...

És una mostra de poca delicadesa treure l'antiga rosa dels vents, més emblemàtica que l'actual i encertadament dissenyada sobre una mola.
Però com se sol dir: "qui paga, mana". Posats a pagar, però, hauria estat d'agraïr posar, almenys, l'alçada de la Mola (que no la hi posa) en lloc de tantes plaquetes dels qui ho han finançat.