dimecres, 26 de maig de 2010

Aneto - Fi de festa

Aquest dilluns passat, aprofitant la festa, vam anar a tancar la temporada d'esquí de muntanya a l'Aneto, i tal com estava la cosa encara es podrà allargar, els que ho vulguin apurar, una mica més.
Vam sortir de Besurta caminant i als deu minuts ens calçàvem els esquís. A l'entrada a la glacera ens rep una forta calor, però per sort fa una mica d'airet i es va fent bé. El pas de Mahoma és increïble poder-lo fer sense cues ni aglomeracions.
I la baixada... doncs no va ser de les que es recordaran per mots anys, ja que estava força transformada i pasta, però ens va deixar fer fins Aigualluts. I d'allà, a peu fins al cotxe.Ho acabem dinant a Benasc que no ho sembla de la tranquilitat que hi ha.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

qui és aquest asmàtic del video?

hahaha

Ja els has dit als esquís que els hi fotràs banyes fins a l'hivern vinent, no els deixis a l'armari sense explicar-los-hi bé. Quin dia més clar que us va fer!

Aisac

Anònim ha dit...

Quin tipus de banyes....?

Fiqueu-me una mica al dia.

Com va anar l'alpinisme per Porté?

Signat: "El retorno de la mòmia". (Divendres sabré si he aprovat les oposicions)

Albert ha dit...

Cabró!!!!

La veritat és que entre la trinxada a la pujada i la caloreta que feia aquí baixant, més una neu 'difícil', després de quatre girs estava en aquest lamentable estat respiratori.

Anònim ha dit...

L'alpinisme a pimorent perfecte, neu dureta dureta i matinada alpina amb frontals, quan pugui penjaré ressenya.

Gerarrrrrrrrrrrrrrrdo apreta les opos, defensa fort!