dilluns, 27 de setembre de 2010

Pins Cargolats - Pedraforca

No és tracta de cap nova ruta per pujar al Pedraforca, sinó del resum d'aquest cap de setmana.
Dissabte fem una sortideta per la zona de l'Obac, sortint des de l'Alzina del Sal·lari cap a l'hospital de sang. Allà fem l'esmorzar en 'bona companyia' i després seguim fins aquest curiós lloc on es trobem aquests pins cargolats en diverses formes. L'explicació més raonable que vam trobar va ser la d'atribuir-ho a la bruixeria. El que us ensenyo es cargolat fent una espiral però hi podeu veure serps, dracs, gronxadors... el que la vostra imaginació us proposi
Diumenge pugem al Pedraforca des de Gòsol. El dia és molt bo i la pujada bastant més solitària que per la banda de Saldes. Al cim hi ha una gentada impressionant, però tot el tros de grimpada l'hem fet sense problema. La baixada la fem per la tartera de Gòsol deixant-la a mig camí per anar a buscar el torent del Verdet i baixant per una tartera d'aquelles que ja no es troben de pedra ben fina.
Acabem l'excursió amb un bon dinar (faltaria més!!)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vàreu pujar pel coll de Verdet?

Chimichurri

Albert ha dit...

Sí, ximixurri... (com no deixis més pistes no et dic res més ;-) )

Anònim ha dit...

Hellow Albert, ja m'ensenyaràs la baixada per tartera cap al torrent. Nosaltres vem baixar amb la nena pel camí que va pel bosc cap a Gòsol i és un calvari pels genolls.

No ´se qui és el ximixurri però em sembla sospitós...no serà el pichanga caliente rebatejat!

Isaac

Anònim ha dit...

M'heu descobert! Aviam quan es puja per la diagonal equipada aquella!!!

Éjteeeee... Ximixurri