dilluns, 17 d’octubre del 2011

Núria - Carançà


El passat diumenge fem la clàssica travessa de Núria fins a Toès, passant per la Vall de Carançà i les seves famoses gorges amb els ponts i les passarel·les.

Sortim amb el primer cremallera i a quarts de nou ja estem caminant. Fins al Coll de Noucreus pugem amb la fresca i ràpids. Ara tot és baixada... una llarga baixada de 2000 metres de desnivell.
Anem fent camí i passem pel Refugi del Ras de Carançà, entrant ja en terreny boscós, amb la tardor en tota la seva plenitud. Al final comencem a trobar les passarel·les i els ponts penjats de les Gorges, i més enllà l'espectacular tram de la cornisa que finalment deixarem per tornar al riu i al poble de Toès.

Allà agafarem un bus que ens portarà (per 1 euuurrrruuu) fins a l'estació de tren d'Enveitg, i d'allà fins a Ribes a recuperar el cotxe.

Una bonica i molt interessant excursió, que es pot dividir en dues etapes fent nit al Refugi. El tram de les Gorges i de la cornisa és espectacular.

Molt recomenable.

La darrera foto és de l'estació de la Renfe d'Enveitg-La Tor de Carol... la vaig trobar, senzillament, surrealista.

1 comentari:

Oriol ha dit...

Hola bona dia, volia preguntar-te com ho vas fer per tal de tornar cap a Ribes de fresser, perquè no em queda gaire clar com ho vas fer, gràcies!