dimecres, 23 de juliol del 2008

Breithorn - Pollux

Després de dormir molt i d'esmorzar a l'hora que ens va anar bé, fem la passejada fins al telefèric i tornem al càmping, on seguim menjant i la preceptiva dutxa. A la tarda es fica a ploure i aprofitem per veure les fotos que hem fet i fer plans pels dies que queden.
Com que la meteo no està gaire clara decidim pujar a dormir al plató el Breithorn i l'endemà fer l'ascensió al Pollux.
Dit i fet, l'endemà al matí ens preparem les coses tranquilament, ens preparem el sopar que ja portarem fet i agafem de nou el telefèric fins al Klein Matterhorn. Com que quasi no caminarem no ens estem de res. Muntem les tendes, i com que ens sobra temps ens enfilem, totalment sols que aquí és un luxe, al cim del Breithorn. I com que som molt senyorets i volem gaudir de la vista amb total comoditat ens hi pugem les cadires de càmping.

Fem la baixada, sopar i a dormir. A la nit no passem gaire fred tot i que la tenda es queda ben gelada.

Pel matí enfilem el plató i la glacera fins al peu del Pollux. Volem pujar per la normal, però quan hi arribem no està gens bé i desfem una mica de camí per pujar per una dreta pala on hi ha traces. A mitja pala ens comencem a assegurar i un cop a l'aresta acabem d'arribar fins al cim.

La baixada també la fem assegurant fins la glacera. I quan ja estem al peu de les dificultats veiem com un senyor anglès que anava tot sól patina i baixa tot el pendent. Primer ens pensem el pitjor doncs l'home no es mou, pero al final sembla que té alguna cosa en un peu, a més de rascades i sang. Avisem l'helicòpter i ens preparem per al 'rescat'.

Quan se l'han endut seguim fins al plató, ara en pujada, recollim i cap a Tasch de nou, on seguim menjant, prenem una dutxa i desmuntem tot per començar el viatge d tornada, avui només fins a Chamonix i demà fins a casa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Menudo acarreo. Y por el camino de rípio!

Anònim ha dit...

Eh! algun cabronet m'està prenent la personalitat!!!!!!!

No serà un que li he sentit dir "avui és el dia més cansat de la meva vida..." vàries vegades!!!

no me sean pelotudos!

Isaac