dijous, 11 d’abril del 2013

Silveretta (VII)

La darrera etapa de la travessa havia de començar tirant amunt fins a un cim proper, però tot i que ens llevem i està clar, quan acabem d'esmorzar ja està tapat... i aquí, amb l'experiència que tenim, ja sabem que això vol dir mal temps segur.
Decidim anar tirant avall fins que trobem l'accés cap al SilverettaPass, un gran coll on hi arriba una carretera i hi ha unes pistes d'esquí.
Un cop allà ens toca baixant 'remant' una bona estona per unes pistes de fons fins que arribem a Galtur, el darrer poble de la vall, on prenem un bus que ens porta al lloc de sortida, Ischgl.
Una mica de passeig per Ischgl, una mica de menjar (ni que sigui un BurgerKing) i en cotxe cap a Bludenz, on tenim un hotelet i ens podem dutxar per poder disfrutar d'una gran pizza.
 L'endemà ens esperaven 13 hores de cotxe fins a casa i, tot i que el viatge va tenir algunes incidències, no us donaré la pallissa.

1 comentari:

marc ha dit...

Moooolt be, t'ho has currat molt, a la pròxima ja et diré que escriguis el bloc de Calldetenes, ja que jo no tinc ni tant
temps ni tanta paciecia com tu!!!!!!!!!