dilluns, 29 de juliol del 2013

Dom de Mischabel

El segon cim que ns proposem és el Dom de Mischabel, de 4545m.
La meteo no està del tot clara, però ens decicim a provar-ho.
Sortim d'hora per arribar amb temps al refugi. La primera part de la pujada és molt maca pel mig del bosc, tot i que força pendent, i el segon tram és molt espectacular, resseguint parets de roca amb cables, passamans, graons i escales; tot per arribar al refugi amb una vista espectacular i directa del punt de sortida.
L'endemà sortim ben d'hora i sen's fa de dia sota el coll del Festi, on ens assegurem una mica per acabar d'arribar a dalt. Un cop al Festijoch ens encarem cap a la Festigrat que anem resseguint amb més o menys dificultats fins al cim. Hi ha trams ben drets i espectculars però els anem passant força bé, la traça és bona i no hi ha cap tram gelat.
Un cop feta la foto al reduït espai del cim, comencem la llarga baixada fins al refugi on fem una paradeta per refer forces i, després seguim fins al poble de Randa.
Arribem molt satisfets, però amb els genolls fent figa, com no podria ser d'una altra manera després de 3100m de baixada.

1 comentari:

Yáiza ha dit...

Quines fotos més guapes! Jo trobo que explicant quatre cosetes ja mantens el blog amb vida... però també entenc que el facebook és molt més instantani i que en realitat arriba a molta més gent! La part bona del blog és que queda com el que és... un llibre de vitàcora on realment tens endreçadet i arxivadet tot el que has fet. En el fb es perd en el forat negre d'informació que hi ha allà.
Apa doncs! Ens anem llegint!