diumenge, 28 de novembre del 2010

Puigsacalm

Feia molt de temps que no voltava per La Garrotxa. Aquesta setmana hi he estat un parell de cops; primer visitant la Cooperativa La Fageda i aquest cap de setmana fent una volta ben maca pel Puigsacalm.

Sortim de Joanetes per enfilar cap a la canal dels ganxos, un camí senzill però que s'enfila sense parar. La canal no té massa complicació, però un parell de passos exigents i la campaneta de mig recorregut li donen 'vidilla'. Un cop a dalt anem voltant cap al Coll de Santa Magdalena i pel camí dels burros passem sota el cim del Puigsacalm fins al collet de Clivillers, per enfilar després el cim del Puigsacalm sense cap dificultat. Des d'aquí anem al Puig dels Llops i quan tornem a ser al coll decidim arribar-nos al Salt de Sallent, que té la part inferior ben gelada. La baixada fins al salt i la posterior pujada es fa una mica pesada, la veritat.
De nou al coll tornem a Joanetes pels Ganxos Vells sense problema, però amb les cames una mica carregadetes de tan voltar.

Les vistes del Pirineu amb les primeres neus fan venir ganes de treure els esquís ben aviat.. aviam si neva una mica més!!!